Home

Pittwente Motortours wordt geleid door twee motorrijders in hart en nieren: Hans Nienhaus van Lint en Frank Olde Riekerink. Als het in Nederland nog moet gaan winteren, zijn zij alweer volop bezig met de motortocht van het komende voorjaar. Ze worden daarbij geholpen door enkele actieve vrijwilligers:  Super Chef Kok Louis Hartgerink, Jose Olde Riekerink, Tonny en Dion van Dillen, Michel Smallegoor, Henny Frasa en Tamara Rosier. Pittwente Motortours heeft geen winstoogmerk. Ons motto is: gezelligheid moet betaalbaar zijn. Mede dankzij onze sponsoren lukt dit.

 


Wat doet PTMT

Pittwente Motortours organiseert eenmaal per jaar een geheel verzorgd vierdaags motorevenement naar Duitsland, België, Luxemburg of Frankrijk. De routes die worden uitzet zijn geschikt voor elk type motorrijder. Ze gaan door mooie gebieden, met waar mogelijk een snuifje cultuur. De wegen zijn rustig en goed bereidbaar. Het verblijf ter plaatse is op basis van halfpension (logies, ontbijt en diner inbegrepen). Tijdens de tochten op de plaats van bestemming, wordt er onderweg een snack aangeboden. 

Lees verder...

 

 

Nieuws

Data tours in 2017

Beste Motorvrienden ,

 Hierbij de data voor 2017 . 

Pitttour              week 20               18/5 t/m 21/5   2017       1 week vroeger dan normaal

 

Reisverslag Dolomieten 2016

Beste Pittwentemotorrijders,

september jongstleden bezochten we met een kleine groep de Dolomieten. We verbleven in het geweldige hotel Mondschein. Een week lang mochten we genieten van de gastvrije en vriendelijke bediening van dit hotel, midden in de Dolomieten. Het eten was fantastisch en de omgeving met haar vele haarspeldbochten prachtig.  Mis rijden was niet mogelijk, of je moest de afslag naar de Brennerpas nemen.

We hebben een uitgebreide foto- en filmimpressie gemaakt. Om jullie te laten zien waar we zijn geweest en om jullie te motiveren volgend jaar mee te gaan. 

Veel kijkplezier.

http://www.hotel-mondschein.it/ 

De foto's en video's zijn online op de ledenpagina Foto's en video's van vorige tours 

 

Sponsoren

Breng ook een bezoek aan de website van onze sponsoren: