Home

Pittwente Motortours wordt geleid door twee motorrijders in hart en nieren: Hans Nienhaus van Lint en Frank Olde Riekerink. Als het in Nederland nog moet gaan winteren, zijn zij alweer volop bezig met de motortocht van het komende voorjaar. Ze worden daarbij geholpen door enkele actieve vrijwilligers:  Super Chef Kok Louis Hartgerink, Jose Olde Riekerink, Laurens Olde Riekerink, Dion van Dillen, Michel Smallegoor, Henny Frasa en Tamara Rosier. Pittwente Motortours heeft geen winstoogmerk. Ons motto is: gezelligheid moet betaalbaar zijn. Mede dankzij onze sponsoren lukt dit.

 


Wat doet PTMT

Pittwente Motortours organiseert eenmaal per jaar een geheel verzorgd vierdaags motorevenement naar Duitsland, België, Luxemburg of Frankrijk. De routes die worden uitzet zijn geschikt voor elk type motorrijder. Ze gaan door mooie gebieden, met waar mogelijk een snuifje cultuur. De wegen zijn rustig en goed bereidbaar. Het verblijf ter plaatse is op basis van halfpension (logies, ontbijt en diner inbegrepen). Tijdens de tochten op de plaats van bestemming, wordt er onderweg een snack aangeboden. 

Lees verder...

 

 

Nieuws

Het zit er weer op...

Beste motorvrienden,

Het motor-weekend zit er weer op. Namens Frank, Hans en de crew willen we iedereen bedanken voor een ontzettend gezellig langweekend. We hopen dat iedereen net zoals ons heeft genoten van de bijzondere locatie. Dat een stel hollandse motorrijders het klooster van Möllenbeck als onderkomen hebben kunnen gebruiken is uniek. Het lokale nieuws hebben we hiermee zelfs gehaald!

Een verzoek aan een ieder die foto's of video's heeft gemaakt en wil bijdragen: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of verstuur de bestanden bijvoorbeeld via wetransfer.com.


Net zoals andere jaren vragen wij ook of mensen de het leuk vinden ons een reisverslag te sturen. We vinden het geweldig om te lezen wat rijders hebben meegemaakt!

Tot volgend jaar!

Sponsoren

Breng ook een bezoek aan de website van onze sponsoren: